Sihirli Suriye Cipsleri ile sizlere Show yaptım her çeşidini denedik- Cipsin Sihirli Hali

 Suriye cipsi esasen yurtdışında özellikle Lübnan, Suriye, Mısır ve bir çok arap ülkesinde çerez olarak tüketilmektedir. ... Suriye cipsini içeriğinde mısır unu vardır. Renkli olanın içeriğinde sadece gıda boyası vardır.    







Bu sıralar bir çok youtuber ve instagram fenomeni ünlülerin keşfettiği ve sadece Hatay Store’da bulunan eğlenceli renkli Suriye cipsi şaşırtmaya devam ediyor.

 
Suriye Cipsi Nedir?

Suriye cipsi esasen yurtdışında özellikle Lübnan, Suriye, Mısır ve bir çok arap ülkesinde çerez olarak tüketilmektedir. Bize Suriye’den geldiği için adını Suriye cipsi olarak anılmaktadır.

 


 Suriye Cipsinin Diğer İsimleri Nedir?

Suriye cipsi, Halep cipsi, yağda şişen cips, karides cipsi, sihirli cips gibi isimleri vardır. Hepsi aynı cipstir.

 

Suriye Cipsi İçinde Ne Var? İçeriği Nedir?

Suriye cipsini içeriğinde mısır unu vardır. Renkli olanın içeriğinde sadece gıda boyası vardır. Bildiğimiz patlamış mısır gibi hem renkli hem de sadesi vardır.

 
Suriye Cipsini Kullanan Ünlüler Kimler?

Suriye cipsini duyan ve bizden alan bir çok ünlü vardır. Uras Benlioğlu ve ASMR videoları ile ünlenen Tuğçe Ulu. İşte videoları

     

Suriye Cipsi Kaç çeşittir?

Suriye cipsi, papatya desenli, karışık desenli ve renkli olmak üzere üç çeşittir ve Suriye cipsinin fiyatı aynıdır.


Renkli Suriye Cipsinin Özelliği Nedir?

Standart Suriye cipsinin gıda boyası ile renklendirilmiş halidir. Diğer cipslerden içerik olarak farklı yok. Sunum ve görsel açıdan daha çok dikkat çekmekte ve daha çok tercih edilmektedir. Renkli oluşu daha hoş bir sunum için idealdir.


Suriye Cipsi Nerelerde Kullanılır?

Cafe ve restoranlarda, sinema salonlarında, evinizde sineme ve maç keyfinde, öğrenci evlerinde, çay ikramlarında ve bir çok alanda hazırlaması kolay ve doyurucudur.





Yorumlar